BOG ontvangt schenking van stichting SEMiF

BOG ontvangt schenking van stichting SEMiF

05-08-2021

Tijdens de overhandiging heeft zowel de voorzitter van Stichting SEMiF, mevrouw Niëlla Pinas, als de directeur van het BOG, Radjesh Ori, benadrukt dat in deze Covid-19-pandemie het BOG voldoende voorzien moet worden van benodigde middelen en apparatuur om de verdere verspreiding van het besmettelijke virus in Suriname te minimaliseren.

Stichting SEMiF ondersteunt organisaties die met hun initiatieven willen bijdragen aan het duurzaam ontwikkelen van natuurlijke hulpbronnen in de ruimste zin des woord en innovatie in de mijnbouw en werkt in partnerschappen met gelijkgerichte organisaties aan het behoud van de biodiversiteit.

Stichting SEMiF roept andere organisaties ook op om waar mogelijk een bijdrage te leveren. Suriname heeft gezonde mensen nodig om bedrijfs- en organisatie doelen te kunnen realiseren en op dit moment vormt Covid-19 een bedreiging voor onze gezondheidszorg. Door onder andere het BOG te ondersteunen werken wij samen aan bescherming van onze “human capital” tegen Covid-19.