Digicel Suriname en PAHO voorzien Suriname wederom van PPE

Digicel Suriname en PAHO voorzien Suriname wederom van PPE

05-09-2020

Digicel Suriname voelt zich zeer betrokken bij de COVID-19 situatie in ons land en is bereid om Suriname als onderdeel van één van de landen waarbinnen zij ook participeert te ondersteunen waar nodig. Het bedrijf deed ook het voorstel dat het ministerie ook verzoeken voor donaties mag opsturen voor andere projecten die zij wensen te initiëren met betrekking tot covid-19. Het is niet de eerste keer dat Digicel doneert aan het ministerie van Volksgezondheid. Zo is er in kader van het bestrijden van het covid-19 pandemie in Suriname in het verleden ook persoonlijke beschermingsmiddelen en telefoons met dataplannen door het bedrijf gedoneerd.

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid overhandigt een geschenk aan de honorair consul Patrick Healy van Canada.

De heer Patrick Healy, Honorair Consult van Canada in Suriname heeft namens de Canadese overheid en de Ambassade van Canada, heel veel moed en succes toegewenst aan Suriname bij de bestrijding van het COVID-19 virus. Canada ondersteunt Suriname op diverse fronten. Het zal dus niet bij deze geste blijven die zij ter beschikking zullen stellen.

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid is zowel Canada als Digicel Suriname zeer erkentelijk voor de donaties ter bestrijding van het COVID-19 virus.

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid neemt enkele attributen in ontvangst van PAHO en WHO vertegenwoordiger Karen Lewis-Bell in