Dc Jeroe verwelkomt nieuw bestuur Streekziekenhuis Atjoni

Dc Jeroe verwelkomt nieuw bestuur Streekziekenhuis Atjoni

15-05-2020

Tijdens de bijeenkomst werd de samenwerking tussen het bestuur en het commissariaat besproken. Kromodihardjo ging vluchtig in op de taken die het bestuur zal vervullen vooraf aan de oplevering van het ziekenhuis en daarna. Hierbij wordt gedacht aan de inrichting en algehele oprichting van het ziekenhuis, maar ook de aanstelling van de directie van het ziekenhuis.
“Ik wil mijn medewerking toezeggen, want we kunnen het alleen samen doen”, woorden van de burgervader, die uitkijkt naar een prettige samenwerking tussen het commissariaat en bestuur. Jeroe gaf verder aan heel blij te zijn met het ziekenhuis, aangezien het ziekenhuis een grote noodzaak is voor het gebied. “Het is heel belangrijk dat dit gebeurd, zeker voor de mensen van Boven-Suriname, maar ook voor de mensen van Brokopondo”, aldus de burgervader. Na de plechtigheid begaf de delegatie zich naar het in aanbouw zijnde ziekenhuis. Randy kromodihardjo, project director gaf aan de aanwezigen een korte presentatie met betrekking tot de algehele inrichting van het ziekenhuis, waarna een rondleiding volgde.
Het bestuur, welke te zijner tijd aangevuld zal worden, bestaat voor nu dus nog uit vijf leden namelijk R. Kromodihardjo (voorzitter), A. Gopalrai, J. Misiekaba, M. Hunker en E. Noordzee.